ADI ZUROBARA CAUTĂ PARTENERI


Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Zurobara anunță începerea realizării unei strategii de identificare a nevoilor membrilor Asociației și își propune să găsească resurse pentru investiții care să contribuie la ridicarea nivelului de trai ale locuitorilor comunelor membre. Totodată, ADI Zurobara face un apel public către toți cei interesați să se alăture demersului și să contribuie la elaborarea strategiei și a planului de identificare a surselor și oportunităților de finanțare.

Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Zurobara este deschisă oricărei colaborări și este receptivă la propunerile venite din partea autorităților publice și nu numai. Împreună contribuim la o viață mai bună pentru cetățenii din comunele aflate pe teritoriul ADI Zurobara și la o dezvoltare durabilă.

ADI Zurobara susține implementarea proiectelor destinate dezvoltării regionale, de interes comun pentru toate UAT-urile membre. Împreună cu partenerii săi, ADI Zurobara își pune la dispoziție resursele pentru realizarea de proiecte care să vină în spijinul comunităților.

Pentru înscriere te rugăm să completezi formularul de mai jos.